Det är jag som står bakom varumärket .byMarend. Alla smycken tillverkas av mig själv i min ateljé i Bandhagen, Örby i södra Stockholm. 

Jag älskar vackra saker och naturliga material. Det är ofta pärlorna som styr idéerna. Det är viktigt för mig att det blir personligt och unikt. Eftersom jag arbetar med naturmaterial blir inget smycket det andra likt.

Det blir personliga smycken med känsla!

Själv älskar jag att byta mellan smycken jag bär. Varje klänning behöver ett halsband. Personligen kan jag ha hur många som helst, både klänningar och halsband.

När jag tillverkat ett halsband blir det lätt ett armband också, eller ett armbandsset. Ett par örhängen eller två. Det kan bli många timmar i ateljén när lusten rinner på.

Ursprungligen utbildade jag mig till arkitekt och arbetade som det i 15 år. Sedan har jag varit chef och ledare på företag i samhällsbyggnadsbranschen.

För 6 år sedan klev jag av den stora jobbkarusellen och startade egen verksamhet. Nu hjälper jag mindre konsultföretag att utvecklas och växa. Därutöver designar jag smycken, skriver böcker och arbetar med trädgården. Jag vill alltid ha händerna sysselsatta.


 

 

 

 

kontakta oss