SÅ KÖPER DU

DET FINSTILTA

Här kan du läsa om hur du köper, villkor, returrätt samt om mitt garantilöfte.

FÖRETAGSINFO:

Organisationsnummer: 556983-6942
Momsregistreringsnummer: SE556983694201
Adress: Sätterstavägen 24, 124 32 Bandhagen
Mejl: linda.marend@bymarend.se
Telefon: 070-373 19 36

FÖR ATT KÖPA: fyll i ett formulär och ange tydligt objektets/ns nummer, till exempel BC01 eller AA03, samt antal. Skriv också in adressen dit du vill få din leverans med posten. Tryck på Skicka. Då får jag ett mejl och du får en bekräftelse av mig med totalkostnad och ett beställningsnummer. 

BETALNING: du betalar med Swish eller med bankgiro, numren får du i bekräftelsemejlet (märk betalningen med beställningsnumret). När jag ser att betalningen kommit in, skickar jag iväg beställningen. Du får då också ett kvitto på mejlen.

FRAKT: fraktkostnad med 39.- tillkommer på smycken och shoppingkassar. Frakt för docksängsset 59.-, frakt för mosaikfat 79.-. Beställningar på 600.- eller mer är fraktfria. Oftast kan jag skicka inom 3 dagar.

RETURER: för retur betalar du portot, om inte varan är defekt eller om jag skickat fel vara. Returer skickas som brev eller paket, ej som postförskott. Adressen står högst upp på den här sidan.

14 DAGARS ÖPPET KÖP: jag följer distansköpslagen och du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Du meddelar mig med ett mejl och skickar tillbaka varan, väl emballerad. I mejlet talar du om hur du vill ha din återbetalning. Du betalar själv portot.

GARANTI: om ditt smycke skulle gå sönder, trots att du skött det enligt rekommendationerna under skötselråd, kommer jag laga det. Du kontaktar mig med ett mejl och gärna en bild på vad som inträffat samt skickar tillbaka varan, väl emballerad. Jag returnerar det samt dina portoutlägg så snart det går. Detta gäller 2 år från inköpsdatum.