PERSONLIGT SMYCKE

MATCHA DIN FAVORITKLÄNNING

Vill du ha ett unikt halsband eller smyckesset som passar till favoritklänningen? Jag kan troligen ordna det. Ta kontakt med mig via formuläret. Berätta om dina idéer. Jag behöver sedan ett fotografi på plagget och närbilder på tyget. Du behöver också hitta ett av halsbanden som finns på hemsidan som vägledning till hur du vill att det ska se ut. Och längd samt andra detaljer förstås. Vi bollar lite idéer via mejl och när smycket/ena är färdiga får du bilder på dem. Jag är nöjd först när du är nöjd!

Ett beställningsuppdrag: kunden såg detta armband på mässan och önskade sig ett halsband med det utseendet. Längd bestämdes.

Work in progress. Jag valde att tillverka halsbandet på klassiskt sätt, på pärlsilke med en knut mellan varje pärla.

Detta blev resultatet. Gjorde också ett nytt armband som är lite mindre så att det passar den som ska få smyckessetet.

Smyckena är tillverkade av smörgula och krämvita sötvattenpärlor, snöflingerondeller och några blodstenspärlor runt låset.

Kunden såg halsbandet AB18 och tyckte stenarna, av dragon vein agat, var fina, men gillade inte hjärtat. Sagt och gjort. Jag letade efter ett i konstglas som kunde matcha pärlorna.

Det blev en cirkulärt hänge av vitt konstglas med lite gråa stråk. För att ytterligare koppla ihop med de svart-vita pärlorna adderade jag en dragon vein-pärla och några små blodstenspärlor.

Här ser du några bilder på hur jag har försökt skapa smycken som passar till just ett särskilt plagg.

En brun-svart-vit klänning som fått ett halsband av svarta och bruna indonesiska pärlor.

Min rosa-grå topp matchad med ett halsband av glaspärlor som är virade med silverfärgad metalltråd, så kallade wired-pärlor. Färgerna går från blekt rosa till mörkrosa.

En av mina favoritklänningar i olika mossgröna nyanser med blommor i orange och terracotta. Halsband och armband av halvädelstenar i olika passande kulörer.

För mig ovanligt att ha lite metallstänk i klänningen, men fest är ju ändå fest. Halsband av halvädelstenen agat som tar upp klänningens olika kulörer. Kompletterat med blodsten.

FÖR ATT KÖPA: fyll i nedanstående formulär och ange tydligt objektets nummer, till exempel BC01 eller AA03, samt antal. Skriv också in adressen dit du vill få din leverans med posten. Tryck på Skicka. Då får jag ett mejl och du får en bekräftelse av mig med totalkostnad och ett beställningsnummer.

BETALNING: du betalar med Swish eller med bankgiro, numren får du i bekräftelsemejlet (märk betalningen med beställningsnumret). När jag ser att betalningen kommit in, skickar jag iväg beställningen. Du får då också ett kvitto på mejlen.

FRAKT: fraktkostnad med 39.- tillkommer på smycken och shoppingkassar. Frakt för docksängsset 59.-, frakt för mosaikfat 79.-. Beställningar på 600.- eller mer är fraktfria.

LEVERANS: jag skickar normalt beställningen dagen efter att jag sett att betalningen kommit in. Jag använder A-post. Samtidigt får du ett mejl om att jag har skickat.

Läs mer under Så köper du.

TACK FÖR ATT DU HANDLAR OCH VÄLKOMMEN ÅTER!