PÄRLKVÄLLAR

SKAPA DITT EGET SMYCKE

Tyvärr är jag tvungen att skippa pärlkvällarna under våren på grund av för mycket annat arbete. Hösten 2020 däremot ska det bli av,  pärkvällar i min ateljé. Du får prova på att göra egna smycken och tillgång till mitt stora förråd av material. Jag återkommer i sommar med mer information. Beställ gärna en prenumeration på mitt nyhetsbrev, så får du reda på datumen när de är satta.

PÄRLKVÄLLAR 1. Prova på att knyta ett klassiskt halsband i sötvattenpärlor, med en knut mellan varje pärla. Material ingår: otroligt många kulörer av sötvattenpärlor, 2 meter pärlsilke (räcker till 2 halsband) samt lås och övriga detaljer.
DATUM HÖSTEN 2020: kommer

PÄRLKVÄLLAR 2. Prova på att göra halsband, armband och örhängen i halvädelstenar. Material ingår: otroligt många sorter och kulörer av halvädelstenar, såsom jaspis, jade, agat och obsidian. Högklassig wire, örkrokar, elastisk tråd samt lås och övriga detaljer. Gör så många du hinner.
DATUM HÖSTEN 2020: kommer

PÄRLKVÄLLAR 3. Ta med dina trasiga halsband och ge dem nytt liv. Material ingår: otroligt många sorter och kulörer av halvädelstenar, sötvattenpärlor, blodsten, metallpärlor, seedbeads och så vidare. Högklassig wire, örkrokar, elastisk tråd samt lås och övriga detaljer.
DATUM HÖSTEN 2020: kommer

PÄRLKVÄLLAR 4. Prova på att göra halsband av kedja och pärlor, alltså mer metall än trädda halsband. Material ingår: otroligt många sorter och kulörer av halvädelstenar, sötvattenpärlor, blodsten, metallpärlor, seedbeads och så vidare. Olika kedjor, huvudsakligen i silverfärgad metall, örkrokar samt lås och övriga detaljer.
DATUM HÖSTEN 2020: kommer

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan samt betala in 350.- senast 10 dagar innan pärlkvällen. Jag bjuder på fika och smörgås. Tid 18 – 21, eller längre, om du inte är färdig. Kvällen blir av om minst två personer anmält sig. Max antal är fyra personer. Så snart det finns två anmälda får du en bekräftelse på att kvällen blir av.