NYHETER

NYTT FRÅN ATELJÉN

Här lägger jag ut bilder på ting som precis tillverkats i ateljén. Beställ gärna en prenumeration på mitt nyhetsbrev genom formuläret, så får du information om nyheter när de kommer.

Jag tar ofta inspiration från mina klänningar. Denna gång från ett par nyinköpta boots som jag bara “behövde” för att pigga upp det grå januarimörkret. Till min glädje hittade jag pärlor i konstglas i mina lådor, pärlor som matchade bootsen. Lycka!

Mina nya boots ihop med två halsband som jag tillverkade.

Konstglaspärlor i vitt och orange. Alla är olika, det är det som är charmen.

Och pärlorna i orange, svart och metalliska spår. Gillar!

Hittade både ovala och runda. Visst är de vackra!

Jag jobbar ofta hemifrån. Då är det lätt att gå in i träningsoveralläget, men jag försöker stundtals hålla mig i klänningsläge. Och då måste man ju ha ett halsband! Eller hur?

Ett halsband i vitt och svart som går att kombinera med många klädesplagg.

Halsbandet består av glaspärlor i vitt och hälften med pärlemorinslag, små rondeller i svart blodsten samt några konstglaspärlor.

Jag är speciellt förtjust i konstglaspärlorna med ett inre som liksom skimrar.

Ett par örhängen ur förrådet i svart matt glas passar utmärkt till.

På sy- och hantverksmässan var det många som visade intresse för halsbanden med indonesiska pärlor. Och det var de som gick bäst i försäljningen. Därför kliade det i fingrarna nu när jag hämtat mig – jag var bara tvungen att göra några nya! Dessa är lite kortare och är gjorda på lite grövre kedja. Längden passar urringningen på en del av mina klänningar. Testade med grövre kedja för en annan look. Kolla närmre på respektive halsband på indonesiska halsband.

4 nya halsband med indonesiska pärlor.

Halsband AH16 till min svart-vit-röda klänning.

Indonesiska pärlor finns i en lång rad färger. Välj din favorit och beställ ett halsband i valfri längd!