HALSBAND

ORGANZA OCH HAMPA

Halsbanden är gjorda av ett kantat organzaband och 3-4 band i vaxad hampa. Som hänge har varje band en kombination av blodsten och glaspärlor som matchar halsbandets kulör.
Lås, detaljer och förlängningskedja är av nickel- och blyfri metall. Önskar du en annan färg – det finns väldigt många band som jag ännu inte hunnit göra; ljusgrön, ockragul, turkos, mossgrön, mörkblå, lila, ceriserosa, gul, nougatbrun och mörkbrun.
Lås, förlängningskedja och detaljer är av nickel- och blyfri metall.

Mina smycken och designföremål köper du genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Formuläret är inte kopplat specifikt till denna sida utan ett formulär räcker för allt du vill beställa, även från olika sidor. Kom bara ihåg att få med artikelnumret i beställningen. Läs mer om köpvillkoren här.

KÖPVILLKOR

AD01  – halsband av svart tyllband och vaxad hampa. Hängen av orangea glaspärlor och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD02  – halsband av svarta tyllband och vaxad hampa. Hängen av turkosa glaspärlor, sötvattenpärla och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD03  – halsband av svart tyllband och vaxad hampa. Hängen av röda och vit-grön-rödmönstrade glaspärlor samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD04  – halsband av svart tyllband och vaxad hampa. Hängen av ljusgröna glaspärlor, några med mönster och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD05  – halsband av svart tyllband och vaxad hampa. Hängen av blekrosa glaspärlor, några med mönster och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD06  – halsband av svarta tyllband och vaxad hampa. Hängen av ljuslila glaspärlor och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD07  – halsband av svart tyllband och vaxad hampa. Hängen av orangea glaspärlor, några med mönster samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD08  – halsband av svart tyllband och vaxad hampa. Hängen av turkosa och orangea glaspärlor samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD09  – halsband av svart tyllband och vaxad hampa. Hängen av vita glaspärlor, en med svarta prickar och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD10  – halsband av vita tyllband och vaxad hampa. Hängen av vita glaspärlor och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD11  – halsband av vita tyllband och vaxad hampa. Hängen av vita glaspärlor, en med zebramönster samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD12  – halsband av vitt tyllband och vaxad hampa. Hängen av vita gröna glaspärlor, en med mönster samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD13  – halsband av rosa tyllband och vaxad hampa. Hängen av rosa och vita glaspärlor, några med mönster, berlockkatt och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD14  – halsband av rosa tyllband och vaxad hampa. Hängen av rosa glaspärlor, två i konstglas med mönster samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD15  – halsband av rosa tyllband och vaxad hampa. Hängen av rosa glaspärlor, en i konstglas med mönster samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD16  – halsband av rött tyllband och vaxad hampa. Hängen av röda glaspärlor, en i konstglas med små taggar samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD17  – halsband av röda tyllband och vaxad hampa. Hängen av röda och vita glaspärlor, några med mönster, berlockhund och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD18  – halsband av rött tyllband och vaxad hampa. Hängen av röda glaspärlor, berlockuggla samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD19  – halsband av orangea tyllband och vaxad hampa. Hängen av orangea glaspärlor, några med mönster, berlockklänning samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD20  – halsband av orangea tyllband och vaxad hampa. Hängen av orangea glaspärlor, berlocksjöjungfru samt blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

AD21  – halsband av orangea tyllband och vaxad hampa. Hängen av orangea glaspärlor, en med mönster, berlocksnöflinga och blodstenspärlor. Silverfärgade lås, förlängningskedja och detaljer. Längd 41-45 cm.

Pris 149.-.

FÖR ATT KÖPA: fyll i nedanstående formulär och ange tydligt objektets nummer, till exempel BC01 eller AA03, samt antal. Skriv också in adressen dit du vill få din leverans med posten. Tryck på Skicka. Då får jag ett mejl och du får en bekräftelse av mig med totalkostnad och ett beställningsnummer.

BETALNING: du betalar med Swish eller med bankgiro, numren får du i bekräftelsemejlet (märk betalningen med beställningsnumret). När jag ser att betalningen kommit in, skickar jag iväg beställningen. Du får då också ett kvitto på mejlen.

FRAKT: fraktkostnad med 39.- tillkommer på smycken och shoppingkassar. Frakt för docksängsset 59.-, frakt för mosaikfat 79.-. Beställningar på 600.- eller mer är fraktfria.

LEVERANS: jag skickar normalt beställningen dagen efter att jag sett att betalningen kommit in. Jag använder A-post. Samtidigt får du ett mejl om att jag har skickat.

PAKETERING: smyckena levereras i en fin tygpåse i matchande kulör, utmärkt om du vill ge bort smycket i present.

Läs mer under Så köper du.

TACK FÖR ATT DU HANDLAR OCH VÄLKOMMEN ÅTER!