ARMBAND

HERR

 

Herrarmbanden finns i halvädelsten/trä och i läder. De med pärlor är trädda på elastisk tråd och passar ett armledsmått på cirka 17 till 20 cm. Knuten är limmad med superlim och gömd i en metallpärla. Önskar du en annan längd – hör av dig! Läderarmband är tillverkade i äkta läder, har en slider som går att förskjuta samt ett starkt magnetlås.
Detaljer som mellandelar och berlocker är av nickel- och blyfri metall.

Mina smycken och designföremål köper du genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Formuläret är inte kopplat specifikt till denna sida utan ett formulär räcker för allt du vill beställa, även från olika sidor. Kom bara ihåg att få med artikelnumret i beställningen. Läs mer om köpvillkoren här.

KÖPVILLKOR

BB51 – herrarmband i pärlor av agat, cederträ, tiger eye och jasper, silverfärgad detalj.

Pris 99.-

BB52 – herrarmband i pärlor av agat, quartz, cederträ, silverfärgad detalj.

Pris 99.-

BB53 – herrarmband i pärlor av agat, cederträ, tiger eye, silverfärgad detalj.

Pris 99.-

BE01 – armband i mörkblått läder, bredd 10 mm. Slider av en silverfärgad slät kvadrat som går att förflytta. Starkt magnetlås. Längd 20,5 cm.

Pris 99.-/st.

BE02 – armband i svart läder, bredd 10 mm. Slider av en silverfärgad cirkel som går att förflytta. Starkt magnetlås. Längd 19 cm.

Pris 99.-/st.

BE03 – armband i svart läder med stickningar, bredd 10 mm. Slider av 2 randiga platta ringar som går att förflytta. Starkt magnetlås. Längd 17 cm.

Pris 99.-/st.

BE04 – armband i mörkbrunt läder, bredd 10 mm. Slider av en silverfärgad cirkel med en spiral som går att förflytta. Starkt magnetlås. Längd 18,5 cm.

Pris 99.-/st.

BB54 – herrarmband i pärlor av agat, jasper, tiger eye, silverfärgad detalj.

Pris 99.-

BB55 – herrarmband i pärlor av moss jasper, silverfärgad detalj.

Pris 99.-

BB56 – herrarmband i pärlor av rostbrun jasper och sandelträ, silverfärgad detalj.

Pris 99.-

BB57 – herrarmband av pärlor i mörk tiger eye och sandelträ, silverfärgad detalj.

Pris 99.-

BB58 – herrarmband i pärlor av svart agat, mörk tiger eye, strimmigt trä, silverfärgad detalj.

Pris 99.-

FÖR ATT KÖPA: fyll i nedanstående formulär och ange tydligt objektets nummer, till exempel BC01 eller AA03, samt antal. Skriv också in adressen dit du vill få din leverans med posten. Tryck på Skicka. Då får jag ett mejl och du får en bekräftelse av mig med totalkostnad och ett beställningsnummer. 

BETALNING: du betalar med Swish eller med bankgiro, numren får du i bekräftelsemejlet (märk betalningen med beställningsnumret). När jag ser att betalningen kommit in, skickar jag iväg beställningen. Du får då också ett kvitto på mejlen.

FRAKT: fraktkostnad med 39.- tillkommer på smycken och shoppingkassar. Frakt för docksängsset 59.-, frakt för mosaikfat 79.-. Beställningar på 600.- eller mer är fraktfria.

LEVERANS: jag skickar normalt beställningen dagen efter att jag sett att betalningen kommit in. Jag använder A-post. Samtidigt får du ett mejl om att jag har skickat.

Läs mer under Så köper du.

TACK FÖR ATT DU HANDLAR OCH VÄLKOMMEN ÅTER!