MOSAIK

LJUSFAT, BRICKOR OCH BORD

Under de senaste åren har jag ibland arbetat med mosaik. Det har blivit små bord, pallar, fågelbad och ljusfat. Och nu är det dags igen, men än så länge finns det inte så mycket i lager. Det kommer att finnas rostfria fat, lika det som finns på bild nedan, tallrikar från second-hand-butiker, coasters för dricksglas. Allt kan beställas i valfria färger och mönster (jag har beställt massor av de små mosaikplattorna som är 10 x 10 mm). Successivt kommer jag att fylla på med objekt nedan .

Mina smycken och designföremål köper du genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Formuläret är inte kopplat specifikt till denna sida utan ett formulär räcker för allt du vill beställa, även från olika sidor. Kom bara ihåg att få med artikelnumret i beställningen. Läs mer om köpvillkoren här.

KÖPVILLKOR

Mosaikfat till ljus, frukt, fågelbad eller bara till lyst. Kommer att börja göra fat med återbrukade tallrikar som grund – vänta och återkom, eller boka nyhetsbrev, så du vet när det kommit nytt.
Riktpris för faten är 249.-. Kan variera uppåt och nedåt lite beroende på storlek och underlag.

Dessa coasters gav jag i julklapp till min dotter och hennes sambo. Det verkade uppskattat och de såg att de skulle passa med ljusfatet de fått tidigare.

FÖR ATT KÖPA: fyll i nedanstående formulär och ange tydligt objektets nummer, till exempel BC01 eller AA03, samt antal. Skriv också in adressen dit du vill få din leverans med posten. Tryck på Skicka. Då får jag ett mejl och du får en bekräftelse av mig med totalkostnad och ett beställningsnummer.

BETALNING: du betalar med Swish eller med bankgiro, numren får du i bekräftelsemejlet (märk betalningen med beställningsnumret). När jag ser att betalningen kommit in, skickar jag iväg beställningen. Du får då också ett kvitto på mejlen.

FRAKT: fraktkostnad med 39.- tillkommer på smycken och shoppingkassar. Frakt för docksängsset 59.-, frakt för mosaikfat 79.-. Beställningar på 600.- eller mer är fraktfria.

LEVERANS: jag skickar normalt beställningen dagen efter att jag sett att betalningen kommit in. Jag använder A-post. Samtidigt får du ett mejl om att jag har skickat.

Läs mer under Så köper du.

TACK FÖR ATT DU HANDLAR OCH VÄLKOMMEN ÅTER!