DOCKSÄNGKLÄDER

KÖP ELLER SY SJÄLV

Min mans barnbarn önskade sig docksängar i julklapp. Vi köpte några begagnade på Blocket och rustade upp. Sedan skulle docksängkläder köpas in. Men utbudet var skralt, enahanda och ganska rosa. Vad göra? Jag dök ner i mina tygförråd och det kom ut lite annorlunda bäddset. Täckena har olika tyg på varje sida, de tre små kuddarna har sex olika tyger. Mönstren och kulörerna går i ett visst tema, men kan vara väldigt olika. Därtill virkade jag en liten filt som en stor mormorsruta.

Nu säljer jag några färdiga set, samt DIY-set, du kan själv sy ett set med färdigskurna tyger samt en kombination av garner som passar till. Fyllning ingår. Bilder kommer att läggas upp. Missa inte när de kommer – prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Mina smycken och designföremål köper du genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Formuläret är inte kopplat specifikt till denna sida utan ett formulär räcker för allt du vill beställa, även från olika sidor. Kom bara ihåg att få med artikelnumret i beställningen. Läs mer om köpvillkoren här.

KÖPVILLKOR

Exempel på docksängkläder på plats i upprustade docksängar.

Fler och bättre bilder kommer på både gör-det-själv-kit och färdiga set.

Fler och bättre bilder kommer på både gör-det-själv-kit och färdiga set.

FÖR ATT KÖPA: fyll i nedanstående formulär och ange tydligt objektets nummer, till exempel BC01 eller AA03, samt antal. Skriv också in adressen dit du vill få din leverans med posten. Tryck på Skicka. Då får jag ett mejl och du får en bekräftelse av mig med totalkostnad och ett beställningsnummer.

BETALNING: du betalar med Swish eller med bankgiro, numren får du i bekräftelsemejlet (märk betalningen med beställningsnumret). När jag ser att betalningen kommit in, skickar jag iväg beställningen. Du får då också ett kvitto på mejlen.

FRAKT: fraktkostnad med 39.- tillkommer på smycken och shoppingkassar. Frakt för docksängsset 59.-, frakt för mosaikfat 79.-. Beställningar på 600.- eller mer är fraktfria.

LEVERANS: jag skickar normalt beställningen dagen efter att jag sett att betalningen kommit in. Jag använder A-post. Samtidigt får du ett mejl om att jag har skickat.

Läs mer under Så köper du.

TACK FÖR ATT DU HANDLAR OCH VÄLKOMMEN ÅTER!